Harrastajamuusikko Leo Lassy palasi Vantaalta kotiseudulle, perusti orkesterin ja samaan tahtiin oman yhdistyksenkin – "Sen piti olla vain väliaikakeikka" – Katso videolta, kuinka Hopeinen kuu soi saksofonilla - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Harrastajamuusikko Leo Lassy palasi Vantaalta kotiseudulle, perusti orkesterin ja samaan tahtiin oman yhdistyksenkin – "Sen piti olla vain väliaikakeikka" – Katso videolta, kuinka Hopeinen kuu soi saksofonilla

Harrastajamuusikko Leo Lassy haluaa ylläpitää kevyen musiikin perinnettä. Hän orkesterinsa Leo Lassy & Evergreens soittaa kevyitä ikivihreitä.

6.2.2019 10:45

Sastamalalaisorkesteri Leo Lassyn & Evergreensin tarina ei ole tavanomainen. Orkesteri syntyi puolittain pakosta viime keväänä, kun väliaikamusiikkikeikaksi suunniteltu tilaisuus kasvoi ja muuttui kevätkonsertiksi.

Yhtyeen laittoi kokoon aktiivisena musiikkimiehenä ja pelimannina tunnettu Sastamalan paluumuuttaja Leo Lassy. Hän myöntää haaveilleensa oman kvintetin perustamisesta, mutta vasta Kiikoisten kirjastoon sovittu konsertti muutti haaveen todeksi. Lassyn onni oli, että kokoonpanoon löytyi muitakin innokkaita muusikoita. Kontrabasistiksi lupautui monitoimimusiikki- ja äänimies Timo Heino, kitaristiksi Jari Joona, rumpaliksi heinoolaistohtori Antero Luonsi ja pianistiksi kesäkiikoislainen Espoossa asuva psykologi Lasse Nurmi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos