Helsinkiläinen Aleksi, 35, pakenee suurkaupungin suhinaa kotiseutunsa metsissä Kiikoisissa – Taka-Töölössä asuva diplomi-insinööri innostui metsästyksestä niin, että kirjoitti kokemuksistaan kirjan, joka purkaa vastakkainasettelua - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Helsinkiläinen Aleksi, 35, pakenee suurkaupungin suhinaa kotiseutunsa metsissä Kiikoisissa – Taka-Töölössä asuva diplomi-insinööri innostui metsästyksestä niin, että kirjoitti kokemuksistaan kirjan, joka purkaa vastakkainasettelua

Arkena Aleksi Lumme työskentelee tekoälyprojektin parissa. Vapaalla hän tarttuu joko taljajouseen, kivääriin tai haulikkoon. Syvällä Kiikoisten metsissä Lumme on oppinut kunnioittamaan luontoa ja sitä, mistä ja miten liharuoka tulee.

Aleksi Lumme asuu Helsingissä mutta on kotoisin Kiikoisista. Hän kuuluu Kiikoisten Metsästäjiin.­

14.8.2019 11:17

Vielä noin viitisen vuotta sitten Aleksi Lumme, 35, ei oikeastaan ollut kiinnostunut luonnosta, jota hän piti yhdentekevänä.

Nykyään mies kulkee suurin piirtein kaksi kertaa kuukaudessa junalla Helsingistä kotiseudulleen Kiikoisiin ja vapautuu pääkaupunkiseudun melusta ja stressistä ase kädessään metsän keskellä jo varhain aamulla, jolloin usvainen luonto on kauneimmillaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset