Sade rauhoitti nuorten juhlinnan koulujen loppuna – Kuuntele erityisnuorisotyöntekijä Tuomo Kallion haastattelu: ”Tarkoitus oli jalkautua kahteen saakka yöllä” - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Sade rauhoitti nuorten juhlinnan koulujen loppuna – Kuuntele erityisnuorisotyöntekijä Tuomo Kallion haastattelu: ”Tarkoitus oli jalkautua kahteen saakka yöllä”

Tyrvään Sanomat piipahti nuorisotalo Pilvessä sateisena lauantai-iltana. Erityisnuorisotyöntekijä Tuomo Kallio oli juuri saapunut kävelykierrokselta Sastamalan keskustasta.

Sastamalan kaupungin nuorisotyöntekijä Janne Kallio (vas.) ja erityisnuorisotyöntekijä Tuomo Kallio eivät ole sukua, vaikka heitä yhdistää paitsi sukunimi myös työpaikka. He molemmat jalkautuivat Sastamalan keskustan kaduille lauantai-iltana.

1.6.2019 22:31

On sateinen lauantai-ilta, ja Sastamalan keskustan kaduilla on hiljaista ja märkää – vaan jos sää olisi ollut aurinkoinen, ilta olisi voinut olla hyvin erilainen.

Sastamalan nuorisotyöntekijät päättivät nimittäin jalkautua kaduille kohdatakseen nuoria, jotka juhlivat kesäloman alkua. Nuoria kaduilla ei kuitenkin hirveästi ollut, kiitos sateen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos