Sastamalalainen Tarja Pihlajaniemi juoksi 32 kilometriä eläkkeelle – Tämän neuvon hän antaa työssä ahertaville - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Sastamalalainen Tarja Pihlajaniemi haettiin kotoa töihin 42 vuotta sitten, nyt hän juoksi 32 kilometriä eläkkeelle – Tämän neuvon hän antaa työelämässä ahertaville

Tarja Pihlajaniemi, 61, juoksee Pohjanmaantien viertä Kiikan Kiimajärvellä. Gps-kello ranteessa näyttää noin 16 kilometriä ja kahden tunnin juoksuaikaa. Pihlajaniemi on puolivälissä määränpäästä – kotiovesta ja eläkkeestä.

Vahvasta maratontaustastaan tunnettu Tarja Pihlajaniemi päätti työuransa 32 kilometrin juoksu-urakkaan ja lenkkeili työmatkan Kiikoisista Sastamalan Roismalaan. Markku Pihlajaniemi toimi vaimonsa huoltajana.

1.6.2019 6:17

Tarja Pihlajaniemi jäi perjantaina eläkkeelle Kiikoisten Säästöpankin palveluneuvojan työstään. Taakse jäi reilut 42 vuotta työelämää pankissa.

Luvussa on jotain maagista, sillä 42 on myös kilometrien lukumäärä maratonilla. Ja niitä, jos jotain, Pihlajaniemi on elämässään juossut monia – 214, jos tarkkoja ollaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos