Vammalalaisesta siivooja-talkkarista kuoriutui oman elämänsä villi videostara – Tuija Servo kuvaa TikTokeja takapihan kuistilla, työpaikan siivouskomerossa ja lähikaupassa - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Vammalalaisesta siivooja-talkkarista kuoriutui oman elämänsä villi videostara – Tuija Servo kuvaa TikTokeja takapihan kuistilla, työpaikan siivouskomerossa ja lähikaupassa

Raivion kiinteistöhuollossa työskentelevä Tuija Servo ei ollut koskaan somettanut, mutta hyppäsi tänä kesänä suoraan nuorison suosimaan sovellukseen. Servolla on muitakin erikoisia harrastuksia, esimerkiksi virpominen.

Tuija Servo askarteli itselleen keväällä grillijuhlia varten koronaetäisyyksien pitämistä helpottavan hatun. Se päällä voisi mennä myös terassille istuskelemaan, mutta Servon tytär ja ystävät ovat toppuutelleet. – Saatanpa silti vielä mennäkin, Servo sanoo.

30.8.2020 6:00

Videolla 51-vuotias nainen laskeutuu verkkareissa vammalalaisen taloyhtiön rappusia lantio keinuen. Toisella heitellään moppeja kuivumaan Michael Jacksonin tahtiin. Tämä on siivooja-talkkarin elämää!

Raivion kiinteistöhuollossa työskentelevä Tuija Servo kuvaa videoita TikTok-sovellukseen kotinsa kuistilla, työpaikkansa siivouskomerossa ja lähikaupassa. Hän ei ollut koskaan käyttänyt sosiaalista mediaa, ennen kuin kirjautui tänä kesänä suoraan nuorison suosimaan TikTokiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset