Sahtia maistellaan taas urakalla – ”En ymmärrä sahdista mitään, mutta sen maistan, onko se hyvää vai huonoa” - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Sahtia maistellaan taas urakalla – ”En ymmärrä sahdista mitään, mutta sen maistan, onko se hyvää vai huonoa”

Suomen parhaat sahdintekijät ovat koolla Jämijärvellä elokuussa.

Sahdinvalmistuksessa kilpaillaan Mouhijärvellä. Voittajat etenevät Jämijärven SM-kilpailuihin.

23.7. 12:53

Sahdinvalmistuksen SM-kilpailujen aluekarsinta kokoaa jälleen sahdintekijät Mouhijärvelle Hyynilän seuratalolle.

Ensi viikolla järjestettävä kilpailu on Mouhijärvellä jo 27:s.

Sastamalan aluekilpailussa kisaavat entisten kuntien, Vammalan, Mouhijärven, Kiikoisten, Suodenniemen ja Äetsän sahdintekijät. Näistä voittajat pääsevät SM-kilpailuun, joka käydään Jämijärvellä 7. elokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset