Georg Pimenoff nukkuu Afrikan tähti -pelin peitossa ja antaa sille ankaraa kritiikkiä – Katso kuvat: Afrikassa hame käy vaalimainoksesta ja viestii jopa ex-miehelle - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Georg Pimenoff nukkuu Afrikan tähti -pelin peitossa ja antaa sille ankaraa kritiikkiä – Katso kuvat: Afrikassa hame käy vaalimainoksesta ja viestii jopa ex-miehelle

Jotkut afrikkalaiset tekstiilit ovat keräilyharvinaisuuksia, joista maksetaan huutokaupoissa satasia. Georg Pimenoff on yksi alan keräilijöistä ja esittelee nyt kokoelmaansa Sastamalan Jaatsilla.

Afrikan tähti -pussilakanan Georg Pimenoff osti suomalaisesta ostoskeskuksesta viitisen vuotta sitten. ”Viehätti se, että voin käyttää sitä nukkuessani”, Pimenoff sanoo.

20.10. 8:45

Oletko pelannut Afrikan tähteä? Kukapa ei olisi. Sastamalalainen Georg Pimenoff jopa nukkuu pelin peitossa – mutta ei vain siksi, että olisi yllin kyllin ihastunut peliin, vaan siksi, että haluaa myös kritisoida yhtä Suomen suosituimmista lautapeleistä. Sen välittämä viesti on väärä ja täynnä stereotypioita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos