”Tässä me nyt ollaan!” – Amanda ja Milka muuttivat miehineen takaisin kotiseudulle Sastamalaan ja kertovat nyt, mikä on yllättänyt vuosien jälkeen - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

”Tässä me nyt ollaan!” – Amanda ja Milka muuttivat miehineen takaisin kotiseudulle Sastamalaan ja kertovat nyt, mikä on yllättänyt vuosien jälkeen

Sastamalan kaupunginosista ovat alkuvuoden aikana kasvaneet Karkku, Keikyä, Kiikka, Mouhijärvi ja Suodenniemi. Milka Katajisto muutti miehensä kanssa kesällä Kiikkaan ja Amanda Paasikko osti miehensä kanssa talon Karkusta. Jutussa he kertovat, miksi palasivat takaisin kotiseudulleen vuosien jälkeen.

Maalla on mukavaa! Milka Katajisto ja Amanda Paasikko muuttivat vuosien jälkeen takaisin kotiseudulleen Sastamalaan.

31.10. 14:00

Sosionomi Amanda Paasikko ja yhteiskuntatutkimusta Tampereen yliopistossa opiskeleva Milka Katajisto olivat vakaasti päättäneet, että Sastamalaan eivät takaisin palaa.

Molemmat ovat kotoisin Kiikasta – käyneet siellä ala- ja yläkoulun sekä lukion. ”Sarkia-lukion lakkauttamista alettiin suunnitella meidän lukioaikana. Olimme viimeisimpiä, jotka sieltä ylioppilaaksi kirjoittivat”, Milka Katajisto sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos