Pallot ilmaan! Sastamalan shoppailutapahtuma tulee taas, kokosimme perustiedot tähän juttuun

Torstaina Sastamalassa voi lähteä iltaostoksille, sillä suurin osa Tyrwäyspäivien liikkeistä pitää oviaan auki kello 20 asti.

Tästä lähtee! Tanja Aarnikuru ja Teresa Herrero Vidfelt Sastamalan elinkeinopalveluista puhaltavat näkyvyyttä Sastamalan shoppailutapahtumaan.

2.11.2021 14:45

Sastamalan perinteinen ostostapahtuma Tyrwäyspäivät järjestetään tänä syksynä torstaina ja perjantaina 4.-5. marraskuuta. Kysyimme tapahtumaa organisoivalta, Sastamalan kaupungin yritysasiantuntija Teresa Herrero Vidfeltiltä, mitä hän suosittelee Tyrwäyskävijöille.

Teresa Herrero Vidfelt, montako yritystä Tyrwäyspäivissä on tänä syksynä mukana?

”37 osallistujaa”

Mihin asti liikkeet ovat auki?

”Torstain on Tyrwäyksen ”pääpäivä”, jolloin suurin osa liikkeistä on avoinna kello 20:een saakka. Perjantaina kaikki pitävät liikkeensä avoinna normaaliaikataulunsa mukaisesti.”

Mitä uutta on tarjolla?

”Nyt mennään korona-aikana totutusti vanhaan malliin, eli emme houkuttele ihmisiä kokoontumaan, vaan kiertelemään tuttuja liikkeitä. Kaksi uutta Tyrwäysliikettä on mukana. Ne ovat Funkkistalo ja Kauneushoitola Hyvinvoiva Terve Iho.

Entä mitä vanhaa?

”Sadan euron arvoisen lahjakortin arvontaan voi osallistua kaikissa liikkeissä ja myös Facebookissa. Lahjakortteja on jaossa yhteensä viisi kappaletta.”

Mikä yllättää tämän syksyn Tyrwäyksessä?

”Ainakin on mukavaa, että Tyrwäystouhu tuntuu vahvistuvan etenkin Marttilankadulla.”

Mitä suosittelet kävijöille?

”Kannattaa miettiä, mitä tarvitsisi vaikkapa tähän syksyyn. Tarvitseeko päivittää pipotilannetta vai panostaa kotoiluun? Jos ei tarvitse mitään uutta, voi vaikka huoltaa vanhaa tai hankkia herkkuja pimeisiin iltoihin. Kaikkiin näihin löytyy ratkaisuja. Tyrwäyksen logosivu on hyvä vinkkilista ja ilmoituksia on lisää lehdissä ja Facebookissa.”

Missä Tyrwäysyrityksissä itse käyt?

”Ainakin lounaalla tai kahvilla pitää piipahtaa. Ehkä kynttilätilannetta voisi myös päivittää. Yleensä lähden vierailuille perjantaina, kun on hieman rauhallisempaa ja saa kysyttyä torstain kuulumisia.”

Mistä Tyrwäysliikkeet tunnistaa?

”Tietenkin hyvästä meiningistä ja palvelusta ympäri vuoden! Tapahtumapäivänä paras vinkki ovat oranssit ilmapallot. Niitä kannattaa seurata.”

Montako ilmapalloa tapahtumaa varten puhalletaan?

”Kyllä muutama tulee aina puhallettua. Tämän syksyn pallot ja t-paita ovat vielä kaapissa.”

Tyrwäyspäivät

Sastamalan kaupungin ja kauppiaiden organisoima ostostapahtuma.

Järjestetty syksystä 2014 alkaen kahdesti vuodessa, syksyllä ja keväällä. Kevät 2020 oli poikkeus koronaepidemiasta johtuen.

Järjestetään tänä syksynä 4.-5.11.

Vuorossa ovat 14. Tyrwäyspäivät.

Osallistujia on 37.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos