Katja Kynnysmaa, 47, osallistui keväällä seuratanssin SM-kisoihin ja kannustaa muitakin tanssilavalle: ”Perusfoksillakin pärjää” – Katso video kisatanssista - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Katja Kynnysmaa, 47, osallistui keväällä seuratanssin SM-kisoihin ja kannustaa muitakin tanssilavalle: ”Perusfoksillakin pärjää” – Katso video kisatanssista

Aira Samulinin tanssikurssilta kaikki lähti. Nyt kiikkalainen Katja Kynnysmaa kilpailee seuratanssissa, ohjaa Tanssiseura Hurmiossa ja ehtii hoitaa myös hevosia.

Katja Kynnysmaa osallistui seuratanssin SM-kisoihin ystävättärensä Tanja Törnin kanssa, sillä hänellä ei ole tällä hetkellä varsinaista omaa tanssiparia.

14.11. 10:44

Kiikkalainen Katja Kynnysmaa löysi tanssiharrastuksen jo 80-luvulla, kun Kiikassa järjestettiin Aira ja Jari Samulinin tanssikurssi.

”Tanssiminen on sukuvika, isovanhempani olivat aktiivisia tanssijoita”, hän sanoo.

Nuorempana Katjalta sujuivat jo tavallisimmat paritanssit. Uudenlaisiin tansseihin huomio kiinnittyi, kun hän lähti ystävän mukana Särkän lavalle katsomaan tanssiyhtye Neljän Suoraa. Silloin vuosi oli 2013 ja kädenalitanssit alkoivat vetää puoleensa. Kynnysmaa lähti jälleen tanssikurssille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos