Äetsän voimalaitoksella syttyvät uudet valot ja raketit paukkuvat Pehulassa – Muista Yllätysten Yössä varotoimet koronan takia - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Äetsän voimalaitoksella syttyvät uudet valot ja raketit paukkuvat Pehulassa – Muista Yllätysten Yössä varotoimet koronan takia

Samalla alkavat Kiikan ja Keikyän valoviikot. Ideana on, että kotien ja yritysten pihoja sekä muita paikkoja valaistaan.

Kiikassa ja Keikyässä tapahtuu perjantaina 19. marraskuuta, kun kylissä vietetään Yllätysten Yötä.

18.11. 8:00

Kiikassa ja Keikyässä tempaistaan jälleen tulevana perjantaina, kun kylissä vietetään perinteistä Yllätysten Yötä. Tapahtumassa on mukana kolmisenkymmentä kohdetta.

Äetsän voimalaitoksen uusi valaistus syttyy perjantai-iltana kello 18. K-market Äetsän pihassa voi ihastella ilotulitusta kello 20.

Yllätysten Yön ohjelman löydät tästä. Tapahtumien merkiksi syttyvät elävät tulet.

Tapahtumien järjestäjät vinkkaavat, että liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin, sillä osassa paikoista tapahtuu jo päivästä alkaen. Yleisesti tapahtumat keskittyvät iltaan. Vilkkaimmillaan tarjonta on iltakuuden ja -yhdeksän välillä.

Yllätysten Yö järjestetään tautitilanteen edellyttämiä varotoimia noudattaen. Kasvomaskia käytetään sisätiloissa. Samoin myös ulkona, jos etäisyyttä on hankala pitää muihin. Hyvästä käsihygieniasta tulee huolehtia. Tiloissa saattaa olla kävijärajoituksia. Tapahtumaan ei saa osallistua oireisena tai sairaana. Tuttuja tervehditään turvallisen etäisyyden päästä.

Yllätysten Yö aloittaa Kiikan ja Keikyän valoviikot. Vapaamuotoisen tapahtuman ideana on, että kotien ja yritysten pihoja sekä muita paikkoja valaistaan. Omaa valotaidettaan osallistujat voivat toteuttaa valitseminaan ajankohtina. Valoviikot jatkuvat loppiaiseen saakka.

Tapahtumien järjestäjät ovat paikallisia yhdistyksiä ja muita yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Yhdessä tapahtumat muodostavat Yllätysten Yön.

Ensimmäisen kerran Yllätysten Yötä vietettiin vuonna 1992. Ensi vuonna tapahtuma täyttää jo 30 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos