Pirunvuoren Kivilinna avautuu poikkeuksellisesti yhdeksi päiväksi – Reitti valaistaan lyhdyin ja ulkotulin - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat

Pirunvuoren Kivilinna avautuu poikkeuksellisesti yhdeksi päiväksi – Reitti valaistaan lyhdyin ja ulkotulin

Joulutunnelmaan pääsee Pirunvuorella ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28. marraskuuta. Tapahtuma sai suuren suosion vuosi sitten.

Pirunvuoren Kivilinna avaa ovensa ensimmäisenä adventtisunnuntaina.

26.11.2021 14:00

Sastamalan kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä Ellivuori Resortin, Peikkovuoren ja VuoriCaravanin kanssa tunnelmallisen tapahtuman ”Joulutunnelmaa Pirunvuorella” ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28. marraskuuta kello 13–18.

Pirunvuorella sijaitsevassa Peikkovuoressa Metsäkahvila palvelee koko tapahtuman ajan, kahvilasta voi ostaa glögiä ja jouluisia herkkuja. Kävijöiden kannattaa varata hieman käteistä mukaan, korttimaksu on myös mahdollista.

Pirunvuoren Kivilinna on avoinna ja siellä järjestetään lyhyitä opastuksia non-stoppina. Kivilinnassa on myynnissä Tyrvään seudun kotiseutuyhdistyksen julkaisemaa kirjaa Pirunvuori, Taidetta ja tarinoita sekä Pirunvuoren Kivilinnan hihamerkkejä. Kivilinna avataan nyt talvella poikkeuksellisesti yhden päivän ajaksi.

Reitti Ellivuoresta Kivilinnalle valaistaan tunnelmallisesti lyhdyin ja ulkotulin. Kävijöiden kannattaa ottaa mukaan oma taskulamppu tai lyhty. Jalkaan on hyvä laittaa tukevat kengät.

Reitille on rakennettu Seppo-sovelluksella peli, jota voi pelata puhelimella, joten puhelimen akku kannattaa ladata täyteen kotona.

Joulutapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuosi sitten ja suosio yllätti. Tapahtumaa toivottiin myös tänä vuonna.

Tapahtuma järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen ja muutokset ovat mahdollisia. Tapahtuma on pääosin ulkona ja sisätiloissa on kävijärajoituksia, esimerkiksi Kivilinnassa voi vierailla vain kymmenen henkilöä kerralla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos