Kiteet toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää – Katso joukkuevoimisteluryhmän tunteikas ohjelma

Jaa sinäkin hyvää joulumieltä ja lähetä jouluinen video Tyrviksen lukijoiden iloksi.

Vammalan Naisvoimistelijoiden Kiteet-joukkue esiintyy joulutervehdysvideolla. Kuvassa ryhmän esitys syysnäytöksestä vuodelta 2019.

6.12.2021 16:15

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tyrvään Sanomien joulukuun videotervehdyksessä vuorossa on Vammalan Naisvoimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmä Kiteet.

Joukkueessa voimistelee kymmenen 14-18-vuotiasta tyttöä, jotka kilpailevat 16-20-vuotiaiden harrastesarjassa. Tänä syksynä joukkueella on ollut yhdet kisat. Toiset ovat tulossa 11.-12. joulukuuta, jolloin välineenä on vanne.

Kiteet tanssii ja voimistelee videolla tunteikkaan itsenäisyyspäivän teemaan sopivan ohjelman.

Nyt jaetaan hyvää joulumieltä!

Tyrvään Sanomien toimitus julkaisee joulukuussa paikallisten yhteisöjen, yksityishenkilöiden, päiväkotien, harrasteryhmien ja koulujen hyvän joulumielen videoita.

Kuvaa sinäkin oma joulutervehdysvideosi ja lähetä se toimitukseen. Julkaisemme videoita jouluun asti.

Video voi olla pituudeltaan 15 sekunnista muutamaan minuuttiin ja sen voi kuvata esimerkiksi älypuhelimen videokameralla. Videon voi toimittaa sähköpostitse pilvipalvelun kautta, muistitikulla tai esimerkiksi WhatsAppilla.

Video voi sisältää esimerkiksi runoja, lauluja, soittoa, esityksiä, tanssia, lemmikkien taituruutta - tai mitä vain jouluista.

Jos haluat jakaa hyvän joulumieltä videomuodossa, ota yhteyttä toimitukseen osoitteeseen hanna.pihlajamaki@sanoma.com tai puhelimitse p. 041-4342877.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos