Melina, 11, ja Annika, 9, tekevät omaa videojoulukalenteria: ”Ideoita on paljon” – Katso tyttöjen jouluvideo

Jaa sinäkin hyvää joulumieltä ja lähetä jouluinen video Tyrviksen lukijoiden iloksi.

Melina ja Annika Laaja tekevät omaa videojoulukalenteria.

2.12.2021 6:00

Sastamalalaissisarukset Melina ja Annika Laaja tekevät tänä jouluna omaa videojoulukalenteria.

Tytöt lähettävät videoita WhatsAppin kautta muutamille tutuilleen, mutta Tyrvään Sanomien joulutervehdyksistä luettuaan he innostuivat ilahduttamaan alueen ihmisiä laajemminkin.

Katso Melinan ja Annikan jouluvideo alta.

Itse ideoituja videoita

Melina ja Annika Laaja innostuivat kuvaamaan omaa joulukalenteria tehtyään ensin muita videoita. Tytöt ideoivat joulukalenterivideot itse, mutta vanhemmat auttavat tarvittaessa.

”Tänäänkin piti terassin ikkunaan raaputtaa aukko, josta kurkistettaisiin, mutta jää oli liian tiukassa. Piti keksiä varasuunnitelma”, Melina Laaja kertoo keskiviikon kalenteriajatuksesta.

Tyttöjen tavoite on tehdä omaan joulukalenteriinsa erilaisia videoita joka päivä jouluun asti.

”Ideoita on paljon; soittoa, laulua, eläinten ruokintaa, tankotanssia, leivontaa ja kiikarointia naapuriin, jos he suostuvat”, tytöt luettelevat.

Sastamalan Marttilan koulua käyvät sisarukset ovat tehneet aikaisemmin muun muassa lyhyitä elokuvia ja sarjoja.

”Lähinnä kummitäti ja mummu ovat saaneet meidän videoita.”

Nyt jaetaan hyvää joulumieltä

Laajojen joulutervehdysvideo on osa Tyrvään Sanomien jouluvideotervehdysten sarjaa. Toimitus julkaisee joulukuussa paikallisten yhteisöjen, yksityishenkilöiden, päiväkotien, harrasteryhmien ja koulujen hyvän joulumielen videoita.

Kuvaa sinäkin oma joulutervehdysvideosi ja lähetä se toimitukseen. Julkaisemme videoita jouluun asti.

Video voi olla pituudeltaan 15 sekunnista muutamaan minuuttiin ja sen voi kuvata esimerkiksi älypuhelimen videokameralla. Videon voi toimittaa sähköpostitse pilvipalvelun kautta, muistitikulla tai esimerkiksi WhatsAppilla.

Video voi sisältää esimerkiksi runoja, lauluja, soittoa, esityksiä, tanssia, lemmikkien taituruutta - tai mitä vain jouluista.

Jos haluat jakaa hyvän joulumieltä videomuodossa, ota yhteyttä toimitukseen osoitteeseen hanna.pihlajamaki@sanoma.com tai puhelimitse p. 041-4342877.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos