Spesiaalien perhekerho pussitti hyvää joulumieltä Muistolan oppilaille – Tällaiset olivat tunnelmat koulussa joulun alla

Koulua on käyty koronan varjossa, mutta Muistolassa iloitaan siitä, että luonto ja aktiviteetit ovat lähellä. ”Aina ei tekemisen tarvitse olla kallista ja erikoista, vaan retki lähiluontoon ja laavulle paistamaan makkaraa tarjoaa unohtumattomia hetkiä”, sanoo erityisluokanopettaja Leena Tokola.

Milja Kuvasto, rehtori Mikko Tokola ja Linnea Järvensivu ihmettelevät Irmeli Kulonpään tuomaa Spesiaalien perhekerhon joulutervehdystä. Jami Pajunoja (oik.) löysi pussista mieleisen lintukirjan ja Lassi Kimpanpää joulutontun.

19.12.2021 13:00

Spesiaalien perhekerho teki iloisen jouluvierailun Muistolan koulun erityisopetuksen pienryhmien luokille. Jokaiselle koululaiselle oli varattu pussillinen hyvää joulumieltä.

Irmeli Kulonpää Spesiaalien perhekerhosta kertoo, että he halusivat muistaa joulun alla jollakin tavalla lapsia. ”Koronatilanteen vuoksi yhteinen joulujuhla piti perua. Sen sijaan keksimme jakaa joulupusseja.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos