Sastamalan nuoret kokkasivat kotimaisista raaka-aineista – Näin upeita annoksia syntyi, katso kuvat ja ota talteen reseptit

Maataloustuottajat kantavat huolta kotimaisen ruoan arvostuksesta. Nuorten mielipiteisiin vaikuttaa paljon se, mitä sosiaalisessa mediassa puhutaan.

MTK Vammalan Juha Junnila, Anna-Stina Tuominen ja Sinikka Lakkinen toivat Sylvään koulun 8.-luokkalaisille sylikaupalla kotimaisia raaka-aineita, joista nämä kokkasivat kotimaista viime viikolla. Ruokia otti vastaan kotitalousopettaja Susanna Rantanen (2. vas.).

31.1. 13:26 | Päivitetty 31.1. 14:09

Mistä ruoka tulee? Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK:n tiedotteen mukaan tämä on kysymys, jota yhä useampi yläkouluikäinen nuori pohtii.

Myös Sastamalassa kotitalousopettajat vahvistavat, että ruoan alkuperällä on nuorille väliä.

”Osalle on merkitystä sillä, mistä raaka-aineet tulevat”, toteaa Sylvään koulun kotitalousopettaja Susanna Rantanen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos