Sastamalalainen Kristian Sularanta tietää, millaista on mennä kokkaamaan vieraiden ihmisten koteihin – näin hän kuvailee paikallisia ruokatottumuksia

Kristian Sularanta toteaa, että ruoanlaitto vieraan ihmisen kotona vaatii tietynlaisen luonteen. Sularannalle se on luontevaa.

Kristian Sularanta on työskennellyt ruoan parissa koko uransa.

19.3. 6:00

Mikä olisi suurempaa luksusta kuin ravintolakokki omassa keittiössä? Lavialaislähtöinen Kristian Sularanta havaitsi tämän vajaat kymmenen vuotta sitten ja perusti Keikyässä toimivan Chefdo-yrityksen.

Kokki kotiin -konseptissa Sularanta menee asiakkaidensa koteihin ja valmistaa pääasiassa à la carte -annoksia, mutta järjestää myös grillijuhlia, illanistujaisia ja muita tapahtumia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos