Nyt loihditaan kesäisiä makuja ruokapöytään: paahdettua juuressalaattia, Lyonin kanaa ja kaura-omenarenkaita – Katso reseptit

Maistuvissa kesäisissä ruoissa on huomioitu myös hävikin vähentäminen.

Kesäjuomiin saa raikkautta ja makuja lisäämällä veteen tai kivennäisveteen marjoja, hedelmiä tai kasviksia.

25.6. 10:00

Uusia ideoita kesäiseen ruokapöytään ei koskaan ole liikaa. Viime vuosina on ilmestynyt lukuisia eriteemaisia ruokakirjoja.

Hyvinä esimerkkeinä näistä ovat Anni Hautalan Annin ruokakirja 3 (Otava, 2021), Sanna Mansikkamäen Helppoja arkiruokia ja ilmastotekoja (Otava, 2021) ja Virpi Mikkosen Kiitos hyvää kesää (Otava, 2021).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos