Tyrvään Sanomien menopalvelut uudistuvat – Näin kätevästi voit nyt ilmoittaa tapahtumasi uuteen Menokoneeseen

Menokone on yhteinen menopalvelu muun muassa Aamulehden kanssa ja siellä pystyy tarkastelemaan koko Pirkanmaan menoja. Tapahtumanjärjestäjät voivat lähettää palveluun tiedot omista tapahtumistaan.

25.6. 11:45

Tyrvään Sanomien menopalvelut uudistuvat. Kerromme tässä jutussa, mitä muutos tarkoittaa menoista kiinnostuneelle pirkanmaalaiselle ja tapahtumanjärjestäjälle.

Näin löydät tapahtumia

Painetussa Tyrvään Sanomissa julkaistaan edelleen keskiviikkoisin seuraavan seitsemän päivän tapahtumat, eli keskiviikosta tiistaihin. Painetun lehden lukijalle tapahtumat erottuvat nyt aiempaa paremmin uusien otsikoiden alta.

Pirkanmaan tapahtumat löydät verkossa osoitteesta tyrvaansanomat.fi/menot. Menokone on uusi menotietopalvelu, jota käyttävät Tyrvään Sanomien lisäksi muun muassa Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Helsingin Sanomat.

Näin ilmoitat tapahtuman

Tapahtumat ilmoitetaan jatkossa osoitteessa www.menokone.fi/ilmoita. Tapahtumat näkyvät Tyrvään Sanomien lisäksi myös muiden mukana olevien medioiden menotietopalveluissa.

Vanhaan Menot.info-palveluun ilmoitetut tapahtumat on siirretty uuteen Menokoneeseen. Jos tapahtumassasi on päivämääriä 31. elokuuta jälkeen, kyseisten päivien tiedot eivät näy Menokoneessa. Käy syöttämässä tapahtumatiedot näiden päivämäärien osalta uuteen Menokoneeseen.

Jos et löydä Menot.info-palveluun ilmoittamaasi tapahtumaa Menokoneesta, ota yhteyttä sähköpostilla menokone@sanoma.fi. Samasta osoitteesta saat apua myös muissa tapahtumien ilmoittamiseen liittyvissä ongelmissa.

Tapahtuman ilmoittaminen uuteen Menokoneeseen vaatii kirjautumisen palveluun omalla puhelinnumerolla. Emme käytä numeroa muihin tarkoituksiin.

Jos olet aktiivinen tapahtumanjärjestäjä, olet jo aiemmin pystynyt julkaisemaan tapahtumia itse ilman toimituksen hyväksyntää. Kun ilmoitat ensimmäistä tapahtumaasi uudessa Menokoneessa, luot ensin organisaation. Se voi olla joko yritys, yhdistys, yhteisö tai muu taho, jota edustat. Kun olet luonut organisaation ja lisännyt siihen käyttäjät, lähetä sähköpostia osoitteeseen menokone@sanoma.fi ja kerro, että haluat tapahtumillesi esihyväksynnän, eli että ne menevät julki suoraan ilman toimituksen hyväksyntää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos