Tivoli ja yli 30 myyjää täyttävät Kiikoisten torin – Suvimarkkinoilla soi karaoke iltamyöhään asti

Markkinat ja laku kuuluvat yhteen, niin Kiikoisten suvimarkkinoillakin.

6.7. 9:15

Kiikoisten tori ABC-liikenneaseman vieressä ja valtatie 11 varressa täyttyy kesämenosta ja monenlaisista myyjistä kuluvan viikon perjantaina, kun paikallinen Lions Club järjestää ensimmäistä kertaa alueella suuret suvimarkkinat.

Klubin markkinavastaava Veikko Ala-Erkkilä kertoo, että torilta on paikan varannut noin 35 myyjää ja esittelijää. Yksi heistä on Tivoli Laine, joka tuo paikalle muun muassa pomppulinnan ja karusellin.

Suurin osa myyjistä on tulossa lähialueelta Satakunnasta ja Pirkanmaalta. Myynnissä on muun muassa ruokatuotteita, vaatteita, kenkiä, käsitöitä ja kirpputorituotteita.

Suodenniemeläisyritykset Finlandia Sahti ja Tuori Distilling Company huolehtivat anniskelusta.

Muutakin kuin myyntiä mahtuu markkinapäivään. Torilla esiintyy kahteen otteeseen Sastamalan musiikkiopiston nuorten soittajien suomirockia esittävä Häiriö-bändi sekä keikkaileva peikko Kannonkolon Elli. Halukkaat pääsevät laulamaan karaokea useamman tunnin ajan niin iltapäivällä kuin iltamyöhäänkin.

Markkinat alkaa perjantaina kello 14 ja jatkuu kello 24 asti. Anniskelu päättyy kello 23.30.

Suuret suvimarkkinat on osa Kiikoisten Lions Clubin vuonna 2020 alkanutta Kehittyvä ja elinvoimainen Kiikoinen -projektia (KEEK). Osa tätä projektia oli myös muun muassa jouluna järjestetyt joulumarkkinat.

ABC:n alueen yritykset; liikenneasema, apteekki, Kirsikka Terveys ja Hyvän olon hoitola Rose, ovat markkinahulinassa mukana omilla tarjouksillaan.

Suuret suvimarkkinat Kiikoisten torilla (Taitajankuja 1, Sastamala) perjantaina 8. heinäkuuta kello 14-24. Markkinapäivän ohjelma Facebookissa KEEK-Kiikoinen-sivulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos