Voihan lokoista oloa! Tyrviksen kesäkuvakilpailussa on vielä kesää jäljellä – finalistit selviävät syyskuun alussa

Olavi Mehtäläisen kuvassa tämän vaimo Sirpa nauttii hellepäivästä Kortejärvellä.

16.8. 14:15

Aurinko ja lämpö hellivät vielä, vaikka koulut alkoivat ja elokuu kääntyi loppupuolelle. Illat pimenevät, mutta kesää on jäljellä. Tyrviksen kuvakilpailuun lähetetyt otokset paljastavat, että viimeisiä kesäpäiviä voi viettää vaikka veneessä loikoillen, iltanuotiolla makkaraa paistaen, helteisistä vapaapäivistä nauttien tai luonnon ihmeitä seuraten.

Kesäkuvakilpailua on jäljellä vielä parisen viikkoa, elokuun loppuun asti. Mukaan on lähetetty jo lähes 120 kuvaa. Vielä ehdit sinäkin. Lähetä siis kesän kaunein, suloisin, ihmeellisin tai muuten vain koskettavin otos mukaan kilpailuun.

Tyrviksen raati valitsee näistä 10 finaalikuvaa, joiden keskuudesta lukijat pääsevät äänestämään omaa suosikkiaan ja valitsemaan voittajan syyskuussa.

Lue lisää: Nyt haetaan kesän 2022 parasta kuvaa! Lataa kuvasi Tyrvään Sanomien galleriaan ja osallistu kilpailuun vuoden suloisimmasta suviotoksesta

Katso uusimmat kuvat tästä:

Maija Nurminen: Sudenkorento korrella. Kuva on otettu mökin rannassa aamulla veden liplatuksessa.

Soili Laaksonen: ”Höyhensaaret” Vaunujoen suulla Liekovedellä.

Karoliina Mäkinen: "iltanuotiolla Lammijärvellä"

Henry Lindfors: Kuva on saarimökiltä Näsijärveltä. Kuvassa ovat lapsemme Nuppu ja Justus sekä tyttären ystävä Helka. Coton de tulear -rotua oleva koiramme Yoda lähti pelastamaan lapsia mahtavalla hypyllä veteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos