Vareliuksen koululla lauantaina avoimet ovet ja asiaa Sastamalassa asumisesta – Myös ilmaisia ämpäreitä jaossa

Koululla on lauantaina paljon ohjelmaa. Liikuntasalissa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Orffit ja myös Herra Hakkarainen on menossa mukana.

Vareliuksen koululla on lauantaina kello 11-15 avoimet ovet.

13.9. 5:45

Vareliuksen koululla vietetään ensi lauantaina Koti ja koulu Sastamalasta -teemapäivää.

Päivän aikana pääsee tutustumaan vuonna 2020 käyttöön otettuun Vareliuksen alakouluun ja koulun esiopetustiloihin. Koulun henkilöstö on paikalla esittelemässä uuden opetussuunnitelman mukaisesti suunniteltuja tiloja ja kertomassa koulun toiminnasta.

Lisäksi Vareliuksen koulun liikuntahallissa on esillä asiaa asumisesta ja rakentamisesta Sastamalassa. Sastamalan kaupungin yrityspalvelut ja markkinointi ovat koostaneet Vareliuksen avoimien ovien päivän yhteyteen asumiseen ja rakentamiseen liittyvän teemapäivän. Vareliuksen koulun liikuntahallissa ja pihassa palveluitaan esittelee kymmenkunta toimijaa liikuntaharrastuksista valokuituun ja asunnonvälityksestä jätehuoltoon. Lisäksi paikalla on laaja kattaus kaupungin palveluita.

Ohjelmaa lasten makuun

Avoimien ovien ohjelmassa on paljon ohjelmaa lapsille.

Kello 12 liikuntahallissa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Orffit. Konsertin jälkeen salissa pääsee seuraamaan, miten Vammalan Naisvoimistelijoiden 12-14 vuotiaiden joukkuevoimistelijoiden joukkue Korennot harjoittelee syysnäytösohjelmaansa. Harjoitukset ovat kello 13-15.

Paikalla on myös Herra Hakkarainen, joka haahuilee ja halaa halukkaita koulussa, liikuntahallissa ja pihamaalla 11.30, 12.30, 13.30 ja 14.30.

Tapahtumassa on myös jaossa oransseja Sastamala-ämpäreitä sekä ilmapalloja.

Vareliuksen koulun vanhempainyhdistys pitää käteismaksulla toimivaa buffettia koulun aulassa. Buffetista voi ostaa kahvia, mehua, mokkapaloja ja pullaa. Lisäksi koulun pihalla on makkaramyyntiä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Vareliuksen koulu, Kontionkatu 1, Sastamala lauantaina 17.9. 2022 kello 11-15.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos