Äänestä nyt Tyrviksen kesäkuvakisassa! Nämä kymmenen kesäkuvaa raati valitsi – Mikä on sinun suosikkisi?

Tyrvään Sanomien kesäkuvakisaan lähetettiin kesän 2022 aikana yhteensä 177 kuvaa. Toimituksen raati valitsi näistä finaaliin 10.

17.9.2022 8:30

Tyrvään Sanomien kesän yli kestänyt suloisimman suviotoksen etsintä on päättymässä ja lukijoiden on nyt aika valita paras.

Tyrvään Sanomien kesäkuvakilpailuun lähetettiin tänä vuonna kaikkiaan 177 kuvaa. Toimituksen raati on karsinut näistä kymmenen finalistia, joiden joukosta voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Voit äänestää omaa suosikkikuvaasi tämän jutun lopusta löytyvällä lomakkeella. Osallistut samalla Tyrvään Sanomien tuotepalkintojen arvontaan. Äänestysaika päättyy 28.9. kello 23.59.

Voit äänestää parasta kesäkuvaa myös lähettämällä postia Tyrvään Sanomien toimitukseen. Osoitteemme on Marttilankatu 2, 38200 Sastamala.

Vuoden 2022 kesäkuvakisan voittaja julkaistaan äänestysajan päätyttyä.

Kesäkuvakisan finalistit

Kuva 1. Kaunis auroraperhonen osui Susanna Laineen linssin eteen kesän alussa maaseudulla. Raadilta kuva sai kehuja etenkin lumoavista yksityiskohdistaan. Kuva: Susanna Laine.

Kuva 2. Kerttu ja Martta ovat tässä Kirsi Väissin kuvassa kesätunnelmissa. Finaaliraadin mukaan kuvassa on ajatusta. Se on harkittu ja välittää aitoa lämpöä sekä ystävyyttä. Kuva: Kirsi Väissi.

Kuva 3. Tähän tunnelmaan voi helposti eläytyä. Kristiina Vanha-Majamaa kertoo kohdanneensa sanoinkuvaamatonta kauneutta kesäöisellä souteluretkellä Sastamalan Putajassa. Raadilta kuva sai kiitosta muun muassa sommittelusta. Auringonlaskun kanssa samoja sävyjä toistava airo täydentää kokonaisuuden. Kuva: Kristiina Vanha-Majamaa.

Kuva 4. Tämä kuva yllätti raadin arvoituksellisuudellaan. Nina Virolainen kertoi kuvastaan, että Laiturikahvilan katoksen päällä oli varmaankin jotain, joka kiinnosti lokkia. Kuva: Nina Virolainen.

Kuva 5. Ketut saivat uuden pentueen. Mikko Kiviaho ikuisti poikasista kolme yhteispotrettiin. Kuva oli raadin mielestä luontokuvien aatelia, sillä tällaiseen tilanteeseen ei joka kuvaaja pääse, vaikka yrittäisi. Kuva: Mikko Kiviaho.

Kuva 6. Sina Bock kertoo, että kuvassa työnjohtajat etsivät elämänlankaa Kiikoisissa. Raadin kuva ihastutti maaseutumaisella idyllisyydellään ja onnistuneella sommittelulla. Kuva: Sina Bock.

Kuva 7. Useamman kesäkuvan teemana olivat tämän vuoden kesäkuvakilpailussa kukat. Tämä Johanna Wallinin kuva erottui joukosta värimaailmallaan. Elokuun illassa kuvatut auringonkukat ovat samaa sävyä ilta-auringon värjäämän taivaanrannan kanssa. Kuva: Johanna Wallin.

Kuva 8. Tämä kuva voisi olla vaikka Sastamalan matkailumainoksesta. Auringonlasku, usva ja pyöräilijä yhdistyvät kuvassa lumoavalla tavalla. Kuva: Jouni Perttula.

Kuva 9. Tämä kuva on täynnä tunnetta ja kesää. Karita Saarenmaa kertoo, että kuvassa ovat rakkaat ystävät, minkä kuva välittääkin hienolla tavalla. Kuva on otettu Suodenjärvellä Suodenniemellä. Kuva: Karita Saarenmaa.

Kuva 10. Kuvan lähettänyt Sirkka Noukka kertoo, että mansikoita rakastava pieni Nooa-poika kävi "mansikkavarkaissa" ollessaan äitinsä kanssa mansikanpoimintatalkoissa. Raadin mukaan kuva on aitoudessaan ihastuttava ja tuo lapsuuden kesät mieleen. Kuva: Sirkka Noukka.

Äänestä parasta kesäkuvaa tästä:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos