Yksi ainesosa säilöö syksyn sadon herkullisesti ja yllättävän helposti – Käytä tankoparsaa, kaaleja, chilejä, marjoja tai vaikka hedelmiä

Trendikkäässä säilömismuodossa vain mielikuvitus on rajana.

Kesän sato on valmistunut ja houkuttaa säilömään. Pikkelöintiä hyödyntämällä saadaan tuoretuote säilymään pitempään sekä vältytään hävikiltä.

9.10. 14:15

Pikkelöinti on trendikästä ja yllättävän hauskaa helppouden lisäksi. Sen idea on säilyttää etikan avulla tuoretuote pidempään kuin se muutoin säilyisi. Näin myös vältytään hävikiltä.

Jo muinaiset egyptiläiset, assyrialaiset ja babylonilaiset huomasivat, että jos viinin antaa hapantua, se on erinomainen säilöntäaine. Etikka siis lienee syntynyt vahingossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos