Sastamalan matkailun vetonaula Herra Hakkaraisen talo sai alkunsa Leader-hankkeesta – Nyt se on kymmenen parhaan joukossa, äänestys on käynnissä

Herra Hakkaraisen talon tarina alkoi vuonna 2003. Nyt talossa on vieraillut jo 400 000 kävijää.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha on kesän suosikkikohde Sastamalassa.

12.10. 9:00

Nyt etsitään sykähdyttävintä Leader-hanketta Satakunnassa. Leader-toiminta täyttää Suomessa tänä vuonna 25 vuotta ja sen kunniaksi on käynnissä kilpailu, jossa palkitaan Satakunnan parhaita Leader-hankkeita.

Sastamalassa sijaitseva Herra Hakkaraisen talo on yksi kymmenestä äänestykseen valitusta kohteesta.

Herra Hakkaraisen talo on mukana Satakunnan hankekilpailussa siitä syystä, että Leader-yhdistys Joutsenten reitti toimii sekä Satakunnassa että Pirkanmaalla.

Herra Hakkaraisen talo on perustettu vuonna 2003 Joutsenten reitiltä saadun hankerahan turvin. Nykyään talossa käy vuosittain 23 000–25 000 ihmistä. Kaikkiaan talon historian aikana leikkimässä on käynyt jo yli 400 000 ihmistä.

Herra Hakkaraisen talo täyttää ensi vuonna 20 vuotta.

Kilpailuun on valittu kymmenen erilaista hanketta Satakunnan Leader-yhdistysten alueelta. Joutsenten reitiltä on Herra Hakkaraisen talon lisäksi mukana toinenkin hanke, Satakunnan ammattikorkeakoulun Kulttuurikierros Huittisiin.

Kaikki kilpailussa mukana olevat hankkeet on esitelty Joutsenten reitin sivuilla. Sieltä löytyy myös linkki äänestykseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos