Tältä paikalta kaikki alkoi: Katso kuvakooste Sastamalassa tunnetun yrittäjäperheen 20-vuotiselta taipaleelta

Palkittu pienjuustola viettää merkkivuottaan Sastamalassa. Kokosimme kuvat Herkkujuustolan 20-vuotiselta taipaleelta.

Jenni ja Peter Dörigin Herkkujuustolan tarina alkoi Selkeen kartanon vanhasta navetasta vuonna 2002.

4.11. 5:45

Sastamalalaisen Herkkujuustolan tarina alkoi pienestä vuonna 2002. Ensimmäiset juustot Vilho, Hilma, Savuhilma ja Väinö kypsyivät Mouhijärvellä Selkeen vanhaan navettaan tehdyssä juustolassa.

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, Herkkujuustolalla on 16 erilaista juustotuotetta sekä lisäksi se valmistaa jugurttia ja voita. Lähes vuosittain tuotantoon on tullut uusi tuote.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos