Sastamalalainen leijonayhdistys juhlii pyöreitä – jakaa tonttirahan Kiikoisiin rakentavalle

Hakemusten perusteella tarjolla on 3000 euroa tontin hankintaan.

Kiikoisten lions clubin mukaan lahjoituksella on mahdollista hankkia tontti esimerkiksi alueen suosituimmalta Halmesmäen asuinalueelta. Nykyisen päiväkodin pihasta otetun kuvan taka-alalla näkyy alueen laskettelurinne, kuntoportaat ja kuntorata.

7.11. 5:45

Jos mielii rakentaa omakotitaloa Sastamalan Kiikoisiin, kannattaa nyt olla ”korvat höröllä”. Paikallinen Kiikoisten Lions Club juhlii tänä vuonna 60-vuotista toimintaansa ja lahjoittaa juhlavuoden kunniaksi 3000 euroa tonttirahaa yhdelle sitä hakevalle.

Klubi kertoo tiedotteessaan, että antaa Kiikoisiin rakentavalle perheelle enintään 3000 euroa omakotitontin hankintaan hakemusten perusteella. Tontin voi valita Sastamalan kaupungin Kiikoisiin kaavoittamista tonteista.

”Esimerkiksi uusimman ja suosituimman asuinalueen, Halmesmäen, vapaana olevista 16 tontista voi valita minkä tahansa”, kertoo Kiikoisten lions clubin presidentti Aimo Koskinen.

Kiikoisten lions club on perinteisesti juhlistanut merkkivuosiaan alueen hyväksi tehdyllä lahjoituksella. Nyt lahjoitukseksi valikoitui tonttiraha, millä yhdistys haluaa osaltaan edistää alueen vireyttä.

”Kiikoinen on rauhallista asuinaluetta ja sen sijainti on keskeinen. Lapsen kasvuympäristönä paikka on erinomainen.”

Tontin saajan lions club valitsee vapaamuotoisten hakemusten perusteella. Yhdistys ohjeistaa, että hakijan on hyvä kertoa hakemuksessa kaikista mielestään valintaan vaikuttavista tekijöistä.

Aikaa hakemusten jättämiseen on vuoden loppuun, 31. joulukuuta asti.

Kun lahjoituksen saaja on tehnyt tonttivarauksen ja saanut rakennusluvan, lions club maksaa lahjoitussumman kaupungille. Tontin varausmaksu, 800 euroa, jää tontin saajan suoritettavaksi.

Kiikoisten lions club pyrkii edistämään Kiikoisten alueen elinvoimaisuutta muun muassa käynnissä olevalla Kehittyvä ja elinvoimainen Kiikoinen -hankkeellaan (KEEK). Osana hanketta on edistetty aikaisemmin muun muassa alueen asukkaiden, koululaisten ja ikäihmisten, digitaitoja ja mahdollisuuksia sekä järjestetty muun muassa viime kesän suuret suvimarkkinat Kiikoisissa.

Lisätietoja yhdistys kertoo Facebookissa KEEK Kiikoinen -sivulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos