Sastamalalainen Marjo Lehikoinen eli vaurasta elämää, kunnes alkoi järkyttäviä piirteitä saanut alamäki – Raitistuminen muutti kaiken

Vuonna 2005 Marjo Lehikoinen eli porvarillista elämää ja katseli kodistaan näkymiä Näsijärvelle. Kolme vuotta myöhemmin hän heräsi Tampereen poliisiaseman putkasta. Viinanhimo oli armoton. Kun mies puukotettiin kuoliaaksi kotipihalla, Lehikoinen makasi sammuneena sisällä. Nyt hänellä on työ toimitusjohtajana, koti järven rannalla Sastamalan Suodenniemellä ja mielenrauhaa.

Minnesota-hoidon toimitusjohtaja Marjo Lehikoinen sanoo, että raitistuttuaan ja toipumisen edetessä hän on voinut alkaa käyttää älyään ja muita voimavarojaan. ”Sitä ennen voimani menivät vain hengissä selviytymiseen ja siihen, että pysyn kasassa.”

5.11. 6:45

Marjo Lehikoinen oli 32-vuotias akateemisen koulutuksen saanut, sosiaalisen luokkanousun tehnyt kouluttaja, jolla oli porvarillinen elämä ja koti Tampereen Pispalassa Näsijärvi-näkymällä. Hänellä oli oma hevonen, ja hänen lapsensa harrastivat tennistä ja salibandya.

Oli kesäkuu 2005.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos