Keikyän Kokoomus viettää juhlavuotta – historiikki julki torstaina

Keikyän Kokoomuksesta tehty historiikki piirtää kuvan paitsi yhdistyksen toiminnasta myös keikyäläisestä kuntapolitiikasta eri aikoina.

10.11. 5:45

Keikyän Kokoomus on 75-vuotias ja merkkipaalun kunniaksi julkaistaan paikallishistorian tutkijan Mika Suden kirjoittama historiikki yhdistyksen vaiheista.

Työn tuloksena on syntynyt noin satasivuinen teos. Se piirtää kuvan paitsi yhdistyksen toiminnasta myös keikyäläisestä kuntapolitiikasta eri aikoina.

Susi on tutkinut yhdistyksen arkiston ja jäsenistön kokoelmien lisäksi esimerkiksi Keikyän ja Äetsän kuntien arkistoja sekä valtakunnallisia lähteitä. Suden mukaan matka Keikyän Kokoomuksen historiaan on ollut kiehtova.

Historiikki Yrittäjyyden, teollisuuden ja sivistyksen asialla julkaistaan Keikyän Vanhassa Pappilassa torstaina 10. marraskuuta kello 18. Mika Susi kertoo kirjan tekemisestä ja yhdistyksen vaiheista. Ohjelmassa on myös lauluilta, seurakuntavaaliehdokkaita on tavattavissa ja kahvitarjoilu. Teosta on mahdollisuus ostaa julkaisutilaisuudesta ja Yllätysten Yönä pe 11.11. kello 18-19 myyjäisistä Vanhalta Siwalta, Päätie 13.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos