Lankku kutsuu lauantaina Sylvään koululle – Katso, mitä kaikkea kivaa koko perheen tapahtumassa on luvassa

Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtuma järjestetään nyt pitkän koronatauon jälkeen.

Tubettajat Ella ja Helmi esiintyvät Sastamalan Lankku-tapahtumassa.

17.11. 19:30

Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtuma Lankku järjestetään pitkän tauon jälkeen Sylvään koululla lauantaina 19. marraskuuta.

Lankku kruunaa Sastamalan kouluissa syysloman jälkeen kiertäneet kulttuuriviikot. Tapahtuman teemana on Elo-Ilo.

Tänä vuonna Lankussa esiintyy huippusuosittu tubettajakaksikko Ella ja Helmi. Perheen pienimpiä tanssittaa ja villitsee suosittu lastenpumppu Aarne Alligaattori. Lisäksi tapahtumaan tuo teatterin taikaa ja improvisaation iloa tamperelainen improvisaatioryhmä Snorkkeli.

Tapahtumassa on myös paikallista kulttuuria ja sen tekijöitä. Tatu ja Patu -kirjoistaan tunnetut kirjailijat Aino Havukainen ja Sami Toivonen piirtävät yleisön toiveesta Tatu ja Patu -piirroksen. Paikallista osaamista tarjoaa Sastamalan musiikkiopiston Häiriö-bändi.

Tapahtumassa julkistetaan myös valtakunnallisen kirjoituskilpailun, Sastamalan Sanataituri 2022 -kilpailun voittaja.

Tekemistä kaikenikäisille

Lankussa riittää myös tekemistä. Työpajoissa on mahdollista tehdä omia elokuvia ammattilaisten avustamana, kokeilla musiikin tekemistä Rytmirekassa, ratkoa pakohuoneen arvoitusta, kurkistaa etsivänä historian taakse, nostaa sykettä temppuradalla tai vain ottaa rennosti pop up -nuorisotilassa pelejä pelaten.

Lisäksi tarjolla on lyhyitä teatteriesityksiä Kaarlo Sarkiasta ja kuudesluokkalaisten tekemiä lyhytelokuvia oikeassa elokuvateatterissa, Kinoset Sastamalan tiloissa.

Lankku on koko perheen tapahtuma, ohjelmaa on kolmivuotiaista ylöspäin.

Tapahtuman järjestää Sastamalan Opisto yhdessä kaupungin muiden yksiköiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Lankkuun on vapaa pääsy.

Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtuma Lankku Sylvään koululla la 19.11. kello 11–18.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos