Sastamalalainen Irmeli Kulonpää Pirkanmaan kehitysvammaisten vaikuttamistyöryhmään

Irmeli Kulonpää vetää spesiaalien perhekerhoa. Syksyn kerhossa vieraili tänä vuonna muun muassa Päivi Vahela-Nykänen Laulukoulu Prestosta.

18.11. 17:15

Sastamalan Kehitysvammaisten tuki ry:n puheenjohtaja Irmeli Kulonpää on valittu Pirkanmaan kehitysvammaisten alueelliseen vaikuttamistyöryhmään.

Työryhmä kehittää Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistysten vaikuttamista hyvinvointialueiden aloittaessa ja edustaa koko hyvinvointialueen kaikkia tukiyhdistyksiä.

Vaikuttamistyöryhmä toimii läheisessä yhteistyössä Pirkanmaan Kehitysvammaisten tukipiiri ry:n kanssa. Kulonpää kuuluu myös maakunnallisen yhdistyksen hallitukseen.

Pirkanmaan tukiyhdistyksen mukaan työ vaikuttamistyöryhmässä perustuu haluun vaikuttaa hyvinvointialueella kehitysvammaisten asioihin ja valmiuteen tehdä työtä sen eteen. Kulonpään vahvuuksia työryhmässä ovat etenkin lapsiperheasiat, erityisoppilaat, asuminen, yhdenvertaisuus, työtoiminta ja vammaisten palvelut yleisesti.

Paikallisyhdistys teki valintoja

Irmeli Kulonpää jatkaa myös paikallisen Sastamalan Kehitysvammaisten tuki -yhdistyksen puheenjohtajana. Valinta tehtiin yhdistyksen syyskokouksessa.

Sihteeriksi valittiin Juha Voutilainen. Hallituksessa jatkavat Susanna Kömi, Nina Ahtola, Niina Uutela-Forsblom, Esa Lehtinen ja Jatta Raiskio. Toiminnantarkastajat ovat Teppo Eronen ja Anneli Eronen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos