Ulkotulet ja lyhdyt johdattavat joulun tunnelmaan Sastamalan Pirunvuorella

Pirunvuoren Kivilinnalle pääsee harvoin tunnelmalliseen pimeään aikaan. Joulutunnelmaa Pirunvuorella tapahtumassa se on mahdollista.-

24.11. 9:45

Joulun odotukseen pääsee sujahtamaan Sastamalan Pirunvuorella tunnelmallisessa tapahtumassa ensimmäisenä adventtisunnuntaina.

Kaupungin kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä Peikkovuoren kanssa Joulutunnelmaa Pirunvuorella -tapahtuman 27. marraskuuta. Tapahtuma on järjestyksessään jo kolmas. Aikaisempina vuosina tapahtuma on saanut myönteisen vastaanoton ja kerännyt hyvin kävijöitä.

Joulun tunnelmaa Pirunvuorelle tuovat joululaulut, Ellivuoresta Kivilinnalle johtavat lyhdyt sekä ulkotulet ja Peikkovuoren metsäkahvila ja joulumyyjäiset.

Metsäkahvila palvelee paikalla koko tapahtuman ajan, ja kahvilasta voi ostaa glögiä, jouluisia herkkuja ja grillimakkaraa. Lapsille on Tonttupolku tehtävärastein. Lisäks Peikkovuoressa on joulumyyjäiset.

Tanja Kallio esittää joululauluja kello 14-17.

Tapahtuman aikana myös Pirunvuoren Kivilinna on poikkeuksellisesti avoinna yhden päivän ja siellä järjestetään lyhyitä opastuksia non-stoppina. Kivilinna on ollut viime vuosina avoinna yleisölle pääasiassa vain kesäaikaan.

Kivilinnalle johtaa Ellivuoresta tunnelmallisesti valaistu reitti. Järjestäjät suosittelevat kävijöitä lisäksi varautumaan omilla taskulampuilla tai lyhdyillä. Myös tukevat kengät on hyvä olla matkassa mukana.

Joulutunnelmaa Pirunvuorella -tapahtuma 27. marraskuuta kello 13–18.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos