Karkussa jonotettiin jo uimahalliin – Katso hauskat kuvat

Karkun joulunavauksessa oli runsaasti väkeä liikkeellä.

30.11.2022 9:00

Vuodesta 1994 alkaen ovat karkkulaiset kokoontuneet avaamaan joulun aikaa Karkun keskustaan. Ensin joulumyyjäisten ja joulukahvilan merkeissä ja vuosituhannen vaihteen jälkeen on puuro- ja glögitarjoilu ollut Harsulla ja kahvit Karkun seurakuntatalossa.

Harsun vanhaan kivikellariin on viime vuosina luotu eri teemoin lapsille oma kohde. Tänä vuonna jonotettiin uimahalliin.

Kellariin olivat kylän taitavat naiset rakentaneet lumiseen maisemaan metsän keskelle pikkuankkojen kylpylän. Innoituksena tietenkin se, että lopultakin saamme uimahallin Sastamalaan. Karkussa uimahallin ennakkotunnelmissa viihdyttiin, ja jonoa oli.

Niin kuin yleensä uimahallireissulla, pääsi nytkin nauttimaan erilaisista palveluista. Harsun päärakennuksessa oli tarjolla glögiä ja pipareita, pakarissa puuroa ja pikkumökissä piipahti joulupukki. Karkun seurakuntatalolla juotiin torttukahvit, laulettiin joululauluja ja askarreltiin oma joulukortti.

Väkeä oli liikkeellä runsaasti.

Karkun joulunavauksessa iloittiin Sastamalan tulevasta uimahallista. Pikkuankat selvästi nauttivat vesileikeistä. Kellarin uimahalliin oli melkoinen jono.

Harsun kellarissa avattiin uimahalli jouluisissa tunnelmissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos