Sastamalalainen Sanna Myllynen, 38, perusti yrityksen pahimpaan korona-aikaan ja yllättyi – Sitten tapahtui se, mitä yksinyrittäjän tulisi välttää viimeiseen asti
Varilassa asuva Sanna Myllynen kertoo, miten hänestä tuli yrittäjä keskellä pahinta korona-aikaa ja millaisia vastoinkäymisiä hän on yrittäjänä kohdannut.
Perinteinen mansikkakermakakku pitää pintansa uusien kakkutrendien rinnalla. Kakkujen teko on Sanna Myllyselle niin mieluista, ettei hän pidä sitä edes varsinaisena työnä. Kuva: Virpi Starkman
Hyväntekeväisyydestä se alkoi. Sastamalalainen Sanna Myllynen, 38, leipoi pullaa hyväntekeväisyyteen, koska halusi auttaa muita ja sai samalla itselleen hyvän mielen. Voisilmäpullia ja korvapuusteja lähti maailmalle satamäärin.
”Olen aina tykännyt leipomisesta ja olen harrastuksena tehnyt tutuille kakkuja”, Myllynen kertoo.