Mietitkö, mitä erityistä antaa läheisille? Nadja Mikkola, 23, sai idean, jolla laulaa nyt hyvää Sastamalan lapsiperheille: ”Haluan tehdä sydämellä”

Pirunvuoren Kivilinnalle voi tilata tänä jouluna yksityiskonsertin, jonka tuotto menee paikalliselle MLL-yhdistykselle.

Nadja Mikkola on esiintynyt muun muassa Tampereen ylioppilasteatterissa ja opiskellut vuosia musiikkia.

17.12.2022 10:15

23-vuotias Nadja Mikkola lauloi viime vuonna Sastamalassa Pirunvuorella luonnon keskellä joululauluja läheisilleen ja tuttavilleen. Se oli kokeilu, joka toimi.

Tänä jouluna laulajan koskettavista tulkinnoista pääsee nauttimaan entistä laajempi yleisö. Hän laulaa nyt rahaa hyväntekeväisyyteen järjestämällä yksityiskonsertteja Kivilinnalla.

”Haluan antaa ihmisille tunnelmallisen elämyksen tunnelmallisessa paikassa”, Mikkola sanoo.

Sastamalasta kotoisin oleva Mikkola työskentelee Ellivuori Resortissa ja tuntee Pirunvuoren Kivilinnan mahdollisuudet. Ajatus konserteista syntyi tämän pohjalta.

”Se on niin upea paikka, intiimi tila luonnonhelmassa. Ajattelin, että sinne saisi älyttömän ihanan tunnelman ja mietin, miten voisin hyödyntää omaa kokemustani siellä.”

Mikkolalla on esiintymiskokemusta muun muassa Tampereen ylioppilasteatterista. Lisäksi hän on opiskellut musiikkiteatteria ja musiikkia useita vuosia.

Pirunvuoren yksityiskonserteissa hän laulaa Kivilinnalla taustojen säestyksellä. Koska Kivilinna on talviaikaan kylmä, ei siellä voi olla soittajia paikalla. Akustiikaltaan tila on kuitenkin hyvä.

Pirunvuoren Kivilinna Sastamalan Ellivuoressa on tunnelmallinen paikka, johon nyt voi varata itselleen jouluisen yksityiskonsertin.

Konsertit Mikkola esittää korkeintaan 15 henkilön ryhmille. Esitykset kestävät noin 30 minuuttia, jonka aikana kuullaan 5 jouluista koskettavaa kappaletta. Mukana ovat muun muassa joulun iki-ihanat Hallelujah ja Walking In The Air.

Muut laulut Mikkola haluaa pitää salaisuutena, kuten kokonaisuuden muutenkin.

”Mukana on pieni teatraalinen kokemuskin”, hän paljastaa.

Yksityiskonsertit maksavat 150 euroa riippumatta siitä, onko yleisöä 1 vai 15 henkilöä. Tuotto menee kaikkineen MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen kautta lasten ja lapsiperheiden toimintaan.

”Haluan tehdä tätä sydämellä. Nyt, kun on joulun aika, haluan auttaa muita”, Mikkola sanoo.

Hän ei lähde arvioimaan, minkä verran rahaa hyvään tarkoitukseen voi kertyä, mutta sanoo, että useampia konsertteja on jo varattu. Muun muassa Ellivuoren Caravan-alueelta on tulossa 15 henkilön ryhmä konserttiin, minkä lisäksi muutamat pariskunnat ovat varanneet konsertteja itselleen.

Nadja Mikkola järjestää yksityiskonsertteja 16. joulukuuta ja 26. joulukuuta välisenä aikana. Varauksia voi tehdä kello 16 ja 21 väliselle ajalle vähintään kaksi päivää ennen konserttia. Konserttia edeltää noin kilometrin kävely Kivilinnalle. Konserttiin kannattaa pukeutua lämpimästi. Tarkemmat tiedot konserteista löytyvät Ellivuori Resortin sivuilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos