Tyrvään Sanomat hakee kesätoimittajaa ensi kesäksi – Tule tekemään ja oppimaan uutta

Tyrvään Sanomien kesätoimittajahaku käynnistyi 6. tammikuuta. Etsimme monipuoliseen työhön innostunutta toimittajaa.

Neea Virlander työskenteli Tyrvään Sanomissa kesätoimittajana kesällä 2022. Hän pääsi työssään muun muassa tekemään juttua Sastamalan kaupungin uudistuneista verkkopalveluista.

10.1. 10:15

Tyrvään Sanomien kesätoimittajahaku käynnistyi perjantaina 6. tammikuuta. Haemme kesäksi toimittajaa, joka on valmis oppimaan uutta ja tarttuu rohkeasti toimeen.

Hakemaan pääset tämän linkin takaa. Sieltä löydät myös lisätietoa tehtävästä. Kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Haku päättyy 16. helmikuuta.

Työ Tyrvään Sanomissa on hyvin monipuolista. Aihekirjo vaihtelee Sastamalan seudun taloudesta paikallispolitiikkaan ja henkilöjutuista tapahtumiin.

Sastamala on kesäkaupunki, jolle tunnusomaista ovat niin valtakunnallisesti houkuttelevat kulttuuri- ja urheilutapahtumat kuin omaleimaiset pienemmät kylätapahtumat.

Tyrvään Sanomissa kesätoimittaja pääsee tekemään niin pitkiä reportaaseja, henkilöjuttuja kuin nopeita uutisiakin. Toimittajat myös valokuvaavat juttunsa itse. Työssäsi saat käyttää luovuuttasi ja ideoida.

Teemme paikallisjournalismia verkko edellä, ja osana Sanomaa olemme digitaalisen journalismin edelläkävijöitä. Tyrvään Sanomat on siksi loistava paikka tekijälle, joka haluaa oppia lisää digitaalisesta journalismista. Kesätyö paikallismediassa tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet urapolulla.

Kesätoimittajan työssä auttavat hyvä yleissivistys ja rivakka uutisasenne. Etsimme ennen kaikkea innostuneita ja oma-aloitteisia toimittajia, joilla on valmius ja halu kehittyä työssä.

Tällaisilla juttukeikoilla kesätoimittajamme oli viime kesänä

Herra Hakkaraisen talolle saapui 400 000:s vierailija. Hän oli 2 vuotias Aapo Kiiskinen.

Ellivuoren kiipeilypuisto Highparkissa työskenteli kesällä Heini Lahtinen.

Jokakesäisessä Sastamalan toritapahtumassa Kansanvallan päivän juhlassa vieraili ministeri Antti Kurvinen ja hänen erityisavustajansa sastamalalainen Pertti Hakanen.

Romulan Taiteellisessa Teatterissa esitettiin kesäteatteria, jossa katsojat kävelivät osan esityksestä.

Emma Hakala ja Salla Moisio toimivat rantavahteina Sastamalan Pororannassa ja kesätoimittaja pääsi haastattelemaan heitä.

Kesätoimittajamme tutustui myös esimerkiksi sastamalalaisen Taaben Farmin eläimiin ja farmia ylläpitävään Riikka Ikkalaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos