Vekarat ja varttuneemmat tavoittelevat jatkopaikkaa laulukilpailusta Sastamalasta

Ellivuoressa lauletaan Satumaa- ja Tangoseniori-kilpailujen esikarsinnat 11. maaliskuuta. Ilmoittautua voi nyt.

Ellivuoren esikarsinnoissa lauletaan karaokesäestyksellä.

25.2. 14:15

Lapset, nuoret ja seniorit laulavat kilpaa ja karsivat paikasta jatkokisoihin Sastamalassa maaliskuussa. Satumaa- ja Tangoseniori-kilpailujen esikarsinnat kilpaillaan 11. maaliskuuta Hotelli Ellivuoressa. Kaikkiaan esikarsintoja on alustavan tiedon mukaan kahdeksan.

Satumaa-laulukilpailussa on kolme sarjaa. Ne ovat 7-9-vuotiaiden tangonvekara-, 10-13-vuotiaiden tangojuniori- ja 14-17-vuotiaiden tangonuori-sarja.

Tangovekara-sarjassa lauletaan lastenlauluja, tangojuniori-sarjassa iskelmiä ja tangonuori-sarjassa tangoja ja iskelmiä karaokesäestyksellä.

Laulukilpailut järjestää Suomalaisen tangon Satumaa ry. Yhdistyksen puheenjohtajan Ilmari Ylä-Aution mukaan kilpailun keskeisiä arvoja ovat perhekeskeisyys ja yhteisöllisyys.

Satumaa-laulukilpailun semifinaalit pidetään Hotelli Mesikämmenessä 20. toukokuuta. Finaalit ovat Seinäjoen Tangomarkkinoilla 6. heinäkuuta. Satumaa-laulukilpailu järjestetään nyt 17. kerran.

Tangoseniori-laulukilpailu on järjestyksessään 14:s. Kilpailussa lauletaan tangoja kahdessa sarjassa, jotka ovat naisten ja miesten yli 35-vuotiaiden sarja sekä naisten ja miesten yli 65-vuotiaiden sarja. Esikarsinnoissa on karaokesäestys.

Tangoseniori-kisan semifinaalit ovat Hotelli Tallukassa 27-28. toukokuuta ja finaalit Seinäjoen Tangomarkkinoilla 7. heinäkuuta. Finaalissa säestää orkesteri.

Satumaa-laulukilpailu alkaa Hotelli Ellivuoressa 11. maaliskuuta kello 13 ja tangoseniori-sarjan esikarsinta kello 14. Lisätietoja lauluista ja ilmoittautumisesta on Suomalaisen tangon Satumaan verkkosivuilla osoitteessa: www.suomalaisentangonsatumaa.fi/kilpailut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos