Pyöräilytapahtuma Velo Sastamala sai toissa vuonna hyvän vastaanoton, nyt on luvassa jatkoa – tapahtuma etsii yhteistyökumppaneita eri puolilta kaupunkia

Pyöräily täyttää Sastamalan keskustan ja kylät syyskuussa.

Velo Sastamalassa on kaikenlaista pyöräilyyn liittyvää ohjelmaa. Viime vuonna tuunattiin polkupyöriä.

1.3. 8:00

Pyöräilytapahtuma Velo Sastamala sai hyvän vastaanoton syksyllä 2021. Sastamalalaiset sankoin joukoin nousivat pyörien päälle kuntoilemaan ja ihailemaan Sastamalan kyliä ja maisemia.

Tänä vuonna tapahtuma saa jatkoa, kun pyöräily täyttää kaupungin 2. syyskuuta.

Luvassa on pyöräilyreittejä Sastamalan kylissä ja keskustassa, tapahtumatori Kaalisaaressa sekä kuntoajo Tour de Sastamala.

Tapahtuma etsii nyt yhteistyötahoja, kuten yrityksiä, yhdistyksiä ja aktiiveja, jotka haluavat olla mukana saattamassa Sastamalaa Suomen pyöräilykartalle.

Yhteinen suunnittelutilaisuus pidetään maanantaina 13. maaliskuuta kello 17.30 verkkokokouksena. Yhteistyöstä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä tapahtuman tuottajaan teresa.vidfelt@sastamala.fi.

Näyttävää ohjelmaa Kaalisaaressa

Velo Sastamala on tarkoitettu kaikille. Tapahtumatorilla esitellään pyöriä ja pyöräilyä, mukana on myös testivempeleitä ja näyttävää ohjelmaa. Ohjelma muotoutuu kevään aikana.

Reitit valitaan sen mukaan, mitkä kylät ja tahot ovat mukana tapahtuman järjestelyissä. Toive on, että reittien varrelta löytyy palveluita pyöräilijöiden iloksi. Tapahtuma on oiva tapa esitellä kylää ja erilaisia paikkoja ympäri Sastamalaa.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään Tour de Sastamala –kuntoajo (Sastamalan satanen), jonka odotetaan houkuttelevan myös ulkopaikkakuntalaisia nauttimaan monen sillan tarjoamasta kansallismaisemasta ja vesistöjä myötäilevästä pyöräilyreitistä. Viime kerralla mukana oli yli 100 pyöräilijää, jotka osallistuivat ajanottoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos