Unelmahäät-sarjassa on mukana pariskunta Sastamalasta – Morsiamella todettiin aivokasvain, sulhanen sai vankilatuomion

Melissa ja Mika Järvensivun, Henna ja Mikko Mäkisen sekä Kirsi ja Marko Peuraniemen rakkaustarinat nähdään Unelmahäät-sarjassa.

9.3. 15:04

Kotimaisesta häärealitysta Unelmahäät alkaa uusi kausi. Uudella kaudella toisensa saa kymmenen pariskuntaa.

Mukana on kolme pirkanmaalaista pariskuntaa: Henna ja Mikko Mäkinen Sastamalasta, Kirsi ja Marko Peuraniemi Nokialta ja Melissa ja Mika Järvensivu Lempäälästä.

Mäkisten rakkaustarinalla oli dramaattinen alku. Vain muutama viikko ensitapaamisesta morsiamella diagnosoitiin aivokasvain ja hän joutui taistelemaan sairaalassa hengestään. Kun morsian toipui ja pääsi kotihoitoon, sulhanen sai vankilatuomion. Rakkaus kuitenkin lujittui sellaiseksi, että se kestää nyt polyamorisen elämäntavan.

Peuraniemet taas tapasivat triathlon-harrastuksen parissa, kun molemmat olivat vielä tahoillaan naimisissa. Lopulta pari viihtyi harjoituksissa yhdessä liiankin hyvin ja tunteita vastaan taistelemisen lopputulos nähdään nyt televisiossa.

Aivan helppo rakkaustarina ei ole ollut myöskään lempääläläisillä Järvensivuilla. Pariskunta nimittäin vihitään aiottua aiemmin osin terveydellisistä syistä, sillä sulhasen silmäsairaus saattaa johtaa lopulta hänen sokeutumiseensa. Vihkipaikkana on Ideaparkin kauppakeskus.

Unelmahäät nähdään TV5:llä ja discovery+-palvelussa huhtikuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos