Suosittu taidesuunnistus tulee taas: Nämä kohteet ovat mukana Sastamalasta

Tapahtumassa on mukana yli 150 taidekohdetta eri puolilla Pirkanmaata.

Anne Mäkelän grafiikanpaja Karkussa on yksi Pirkanmaan Taidesuunnistuksen taidekohteista.

Ateljeet, työtilat, galleriat ja näyttelypaikat avaavat ovensa yleisölle Pirkanmaan taidesuunnistuksessa 22.–23. huhtikuuta. Kohteet ovat auki kello 11–17 molempina päivinä.

Vuosittain järjestettävässä Taidesuunnistus-tapahtumassa yleisöllä on mahdollisuus tavata taiteen tekijöitä työnsä äärellä. Kävijät voivat kysellä, keskustella taiteesta, ostaa teoksia tai vain ihastella paikallista osaamista.

Tapahtuma järjestetään nyt jo 19. kertaa. Vuoden 2023 tapahtumassa on mukana yli 150 taidekohdetta yhteensä 15 eri Pirkanmaan kunnassa.

Anne Mäkelän grafiikanpaja Karkussa avaa ovensa Taidesuunnistus-tapahtumassa.

Sastamalasta on mukana kolme kohdetta: Anne Mäkelän grafiikanpaja ja näköalagalleria Karkussa osoitteessa Riippiläntie 261, Tainan savipaja Häijäässä osoitteessa Tupurlantie 7B ja Leena Pentin Korupaja Hopeakuu Mouhijärvellä osoitteessa Hahmajärventie 275.

Kaikki Pirkanmaan taidesuunnistuksen taidekohteet löytyvät täältä.

Tainan savipajan keramiikkamyymälässä on uniikkia lahjatavaraa astioista koriste-esineisiin.

Tainan savipaja Häijäässä on yksi Taidesuunnistuksen kohteista.

Leena Pentin Korupaja Hopeakuu Mouhijärvellä avaa ovensa Pirkanmaan Taidesuunnistuksessa. Pajalla voi tutustua korusepän työhön, koruihin ja satumaiseen taiteeseen. Paja on tähän aikaan vuodesta muuten avoinna vain sopimuksen mukaan, mutta kesällä pajaputiikki on auki säännöllisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos