Vanhempia kutsutaan nuorisotiloille puhumaan päihteistä, sosiaalisesta mediasta ja nuorten vapaa-ajasta

Sastamalan nuorisopalvelut järjestää huhtikuussa kaikilla nuorisotiloilla huoltajaillat. Iltoihin toivotaan erityisesti kuutosluokkalaisten vanhempia.

Vammalan nuorisotalo Pilvessä järjestetään nuorten vanhemmille huoltajailta tiistaina 25. huhtikuuta. Illassa puhutaan muun muassa päihteistä, ja vastaavat tilaisuudet pidetään Pehulan Puuhalassa jo 18. ja Uotsolan Holvissa 20. huhtikuuta.

Nuorisopalvelut pitää keväisin päihde-, arvo- ja asennekasvatustunnit kaikille Sastamalan 6. luokkalaisille. Tuntien aikana nuorilta tulee hyviä kysymyksiä päihteisiin liittyen ja nuoria rohkaistaan juttelemaan myös huoltajien kanssa aiheesta.

Nyt nuorisopalvelut järjestää huoltajaillat, joiden teemoina ovat päihteet, sosiaalinen media ja nuorten vapaa-aika.

Tiistaina 18. huhtikuuta tilaisuus on nuorisotila Puuhalassa.Torstaina 20. päivä tilaisuus järjestetään nuorisotila Holvissa ja tiistaina 25. huhtikuuta Pilvessä. Tilaisuudet järjestetään kello 18–20.

Iltoihin osallistuu myös perheohjaaja perheneuvolasta, sekä alueen kuraattori mahdollisuuksien mukaan, nuorisotilan oma nuorisotyöntekijä, sekä erityisnuorisotyöntekijä. Tarjolla on kahvia ja pientä syötävää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos