Tangomarkkinoiden yleisöäänestys on päättynyt – Yksi jatkaa Sastamalasta

Tangomarkkinoiden yleisöäänestyksessä oli mukana kolme sastamalalaista.

Minna Saarinen on 20 naislaulajan joukossa Tangomarkkinoiden laulukisassa. Laulaja kuvattiin vuonna 2021 hänen julkaistuaan debyyttisinkkunsa.

Tangomarkkinoiden yleisöäänestys on päättynyt. Tangokruunua oli tavoittelemassa kolme sastamalalaista, joista yksi jatkaa nyt livekarsintoihin.

Kokonaisuudessaan hakijoita oli yli 250. Hakijat arvioitiin ja valittiin yleisöäänestyksellä livekarsintoihin heidän lähettämiensä lauluvideoiden perusteella.

Sastamalalaisista kilpailussa jatkaa Minna Saarinen.

Laulukilpailun livekarsintoihin valikoitu 20 naista ja 20 miestä. Laulajia sai äänestää yleisö ja ammattiraati sekä tuomaristo. Solisteista puolet valittiin yleisöäänten perusteella ja puolet ammattiraadin sekä tuomareiden äänin.

Sastamalalainen Minna Saarinen eteni seuraavaan vaiheeseen yleisöäänillä. Sastamalalaiset Paavo Heikkilä ja Helena Lehtimäki eivät selvinneet jatkoon.

Lue lisää: Tangomarkkinat: Kolme sastamalalaista laulajaa mukana yleisöäänestyksessä

Kaikkiaan yleisöäänestysvaiheessa ääniä annettiin 30 656 ja laulajien karsintavideoita katsottiin 233 026 kertaa.

Tangomarkkinoiden laulukilpailun livekarsinta järjestetään Lempäälän Ideaparkissa lauantaina 13. toukokuuta. Livekarsinnassa kukin solisti laulaa yhden kappaleen taustanauhan kanssa.

Livekarsinnasta valitut 20 solistia kilpailevat semifinaalissa Vantaalla lauantaina 27. toukokuuta. Uudet tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoella 10 laulajan joukosta lauantaina 8. heinäkuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos