Suosikkihahmot Tatu ja Patu nähdään kesällä teatterin lavalla

Tatu ja Patu pihalla saa ensi-iltansa 2. heinäkuuta.

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomat hahmot Tatu ja Patu nähdään kesäteatterin lavalla Viikinsaaressa.

Sastamalalaisten Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomat suosikkihahmot Tatu ja Patu seikkailevat kesällä Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella.

Viikinsaaressa nähdään Tatu ja Patu pihalla –kirjasta dramatisoitu samanniminen koko perheen näytelmä. Dramatisoinnista vastaa Sami Rannila, joka on dramatisoinut useita suosittuja koko perheen teatteriesityksiä.

Näytelmän ohjaa Suomen Kiertueteatterin johtaja Janne Jämsä.

Tatu ja Patu pihalla on outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä. Esitys tarjoaa katsojille perusteellisimmat ja oudoimmat ohjeet siihen, miten tehdään hiekkakakku, rakennetaan maja tai lumiukko. Tatun ja Patun opastukselle katsojat oppivat myös vääränlaisia puuhunkiipeämistekniikoita ja pääsevät tutustumaan kaikkien leikkijöiden tärkeimpään asustekokonaisuuteen eli kurapukuun – kunhan se vain saadaan ensiksi päälle.

Tatuna ja Patuna seikkailevat ammattinäyttelijät Jaakko Loukkola ja Lassi Jämsä. Lasten kiertueteatteriin erikoistunut Loukkola tunnetaan myös Pikku Kakkosen suositussa Seikkailukoneessa seikkailevana Reppu-Heppuna. Tamperelaislähtöinen Lassi Jämsä on myös tuttu nuoremmille katsojille Pikku Kakkosesta ja tänä keväänä hänet voi nähdä myös Helsingin Messukeskuksen Grease -musikaalissa.

Tatu ja Patu pihalla saa ensi-iltansa Viikinsaaren kesäteatterissa 2. heinäkuuta. Esitykset jatkuvat heinäkuun loppuun asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos