Lumikuningatar ihastutti pääkirjastolla – Venla, 4, koki unohtumattoman elämyksen, katso video

Virpi Starkman
Lumikuningatar ihastutti pääkirjastolla – Venla, 4, koki unohtumattoman elämyksen, katso video

4-vuotias Venla Hautamäki pääsi suosikkihahmonsa kanssa yhteiskuvaan.

Virpi Starkman

–Nyt mä näen ihan oikean Elsan! hihkuu pikkutyttö Sastamalan pääkirjaston ovella.

Ja totta tosiaan – Frozenin Elsaa muistuttava Lumikuningatar on saapunut Sastamalaan. Disneyn animaatioelokuvan satuhahmoa muistuttavan prinsessan ympärillä hyörii kymmeniä faneja.

Venla pääsi yhteiskuvaan

Frozenin Elsa on 4-vuotiaan Venla Hautamäen suosikkihahmo. Torstai-iltana kirjastolla tyttö koki unohtumattoman elämyksen: hän pääsi lumikuningattaren kanssa yhteiskuvaan.

–Kotona meillä leikitään prinsessaa melkein päivittäin, toteaa Venlan äiti, Henna Hautamäki ja nappaa kuvan satuhahmon kanssa hymyilevästä tyttärestään.

Venlalla on kotona melkoinen arsenaali Frozen-tavaraa.

–Elsa ja Anna -barbinuket, Olaf-pehmolelu, Frozen-värityskirjoja, -palapelejä ja -pikkuhahmoja sekä Elsa-mekko, joka oli viimeksi eilen Venlan päällä, äiti-Henna kertoo.

Venla ei jouda kysymyksiin vastailla, koska nyt on tärkeämpää tekemistä: ihailla satuprinsessaa.

Virpi Starkman
Juhlaprinsessan Lumikuningatar-hahmo tanssitti isoa lapsijoukkoa Sastamalan pääkirjastossa.

Juhlaprinsessan Lumikuningatar-hahmo tanssitti isoa lapsijoukkoa Sastamalan pääkirjastossa.

Yllätyskäynnillä Sastamalassa

Juhlaprinsessan Lumikuningattaren Sastamalan vierailu liittyi Reino Rinteen järjestämään hyväntekeväisyystempaukseen. Lumikuningatar tuli yllätyksenä ilahduttamaan 10-vuotiasta sastamalalaistyttöä. Tätä ennen hän ehti vierailla Muistolan päiväkodilla ja kirjastolla.

–Onneksi tapahtumaa ei mainostettu enempää, koska aikataulu on tiukka ja tungosta on jo nyt, Reino Rinne tuumaa.

Erkka Vesa pääkirjastolta toteaa, että lasten tapahtumat ovat kirjastolla perinteisesti suosittuja, mutta tämän kertaisen vierailun suosio yllätti todella.

 

Kommentit (6)

  • Nimetön

    Tämä on ihana lapsille. Mutta jos Lumikunnigatar ottaa korvausta esityksistään, niin mahdollisesti Disney:n tuotantoyhtiö tulee vaatimaan osuuttaan kun se omistaa tämän hahmon, ja he ajattelee vain bisnestä…

  • Nimetön

    Jos toi yks kommentoija olis lukenu jutun,niin tiätäs miks just tuolla kirjastossa järjestettiin

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio