Joulukalenterin 4. luukku: Tähdet tuikkivat joululauluissa, mutta mikä on Pekka Laaksosen sanoittama?

Tyrvään Sanomien Joulukalenterissa kysytään paikallistuntemusta ja joulutietämystä. Joulukalenterin luukusta paljastuu joka aamu uusi, joulun viettoon ja juhlan odotukseen liittyvä kysymys. Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa ämpärillisen täynnä uuden vuoden yllätyksiä. Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä suuremmat voitonmahdollisuutesi ovat. Muista jättää jokaisen vastauksen yhteyteen yhteystietosi, jotta osaamme tavoitella voittajaa joulun jälkeen. Joulukalenteri-visan oikeat vastaukset julkaisemme joulun jälkeen.

Tiina Laaninen
Joulukalenterin 4. luukku: Tähdet tuikkivat joululauluissa, mutta mikä on Pekka Laaksosen sanoittama?

Pekka Laaksonen on tehnyt satoja lauluja.

Hanna Pihlajamäki

Joulukalenteri 4.12.2017

Sastamalassa asuva Pekka Laaksonen on sanoittanut ja säveltänyt useita joululauluja. Mikä seuraavista on hänen sanoittamansa?

A) Tähtiyö

B) Tähti tähdistä kirkkain

C) Tähtitarha


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio