Joulukalenterin luukku 5: Paljonko on kaloreita joulusuklaassa?

Tyrvään Sanomien Joulukalenterissa kysytään nyt paikallistuntemusta ja joulutietämystä. Joulukalenterin luukusta paljastuu joka aamu uusi, seudun joulun viettoon ja juhlan odotukseen liittyvä kysymys. Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa ämpärillisen täynnä uuden vuoden yllätyksiä. Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä suuremmat voitonmahdollisuutesi ovat. Muista jättää jokaisen vastauksen yhteyteen yhteystietosi, jotta osaamme tavoitella voittajaa joulun jälkeen. Joulukalenteri-visan oikeat vastaukset julkaisemme joulun jälkeen.

KARI PEKONEN
Joulukalenterin luukku 5: Paljonko on kaloreita joulusuklaassa?

Luukku 5: Paljonko mahtaa olla kaloreita Budapest-suklaassa?

Eetu Lehtinen

Joulukalenteri 5.12.2017

Jouluna saa herkutella! Jos kuitenkin vahdit linjojasi joulunaikaankin, niin kannattaa muistaa, että joulusuklaat kätkevät sisälleen melkoisen määrän kaloreita.

Arvaatko, kuinka paljon kaloreita on jouluisessa Budapest-suklaarasiassa (300g)?

A) 2200 kilokaloria

B) 1700 kilokaloria

C) 500 kilokaloria


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio