Joulukalenterin luukku 6: Mikä viikonpäivä oli 6.12.1917?

Tyrvään Sanomien Joulukalenterissa kysytään nyt paikallistuntemusta ja joulutietämystä. Joulukalenterin luukusta paljastuu joka aamu uusi, seudun joulun viettoon ja juhlan odotukseen liittyvä kysymys. Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa ämpärillisen täynnä uuden vuoden yllätyksiä. Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä suuremmat voitonmahdollisuutesi ovat. Muista jättää jokaisen vastauksen yhteyteen yhteystietosi, jotta osaamme tavoitella voittajaa joulun jälkeen. Joulukalenteri-visan oikeat vastaukset julkaisemme joulun jälkeen.

Jussi Leinonen
Joulukalenterin luukku 6: Mikä viikonpäivä oli 6.12.1917?

Joulukalenterin luukku 6: Mikä viikonpäivä oli 6.12.1917?

Eetu Lehtinen

Joulukalenteri 6.12.2017

Suomi itsenäistyi 6. joulukuuta 1917.Tyrvään Sanomat ilmestyi samana päivänä, mutta mikä viikonpäivä silloin oli?

A) Tiistai

B) Torstai

C) Perjantai


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio