Joulukalenterin 7. luukku: Mikä lentää Marttilankadulla?

Tyrvään Sanomien Joulukalenterissa kysytään paikallistuntemusta ja joulutietämystä. Joulukalenterin luukusta paljastuu joka aamu uusi, seudun joulun viettoon ja juhlan odotukseen liittyvä kysymys. Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa ämpärillisen täynnä uuden vuoden yllätyksiä. Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä suuremmat voitonmahdollisuutesi ovat. Muista jättää jokaisen vastauksen yhteyteen yhteystietosi, jotta osaamme tavoitella voittajaa joulun jälkeen. Joulukalenteri-visan oikeat vastaukset julkaisemme joulun jälkeen.

Pihlajamäki Hanna
Joulukalenterin 7. luukku: Mikä lentää Marttilankadulla?

Joulukalenterin 7. luukku: Marttilankadun Funkkistalon seinälle on joulukuun ajan heijastettuna valoteos. Oikealla yläkulmassa näkyy täysikuu. Jokin lentää sen editse, mutta mikä?

Tyrvään Sanomat

Joulukalenteri 7.12.2017

Nyt tarvitaan tarkkuutta! Sastamalan keskustassa Marttilankadulla avautui 2. joulukuuta valo- ja videoteos Joulu saapuu Sastamalaan. Valoteokseen on kuvattu maisema kaupungista. Maisemassa taivaalla näkyy muun muassa tähtiä ja kuu. Mikä tai kuka lentää kuun editse?

A) Joulupukin porovaljakko

B) Pääsiäisnoita luudallaan

C) Helikopteri


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio