Joulukalenterin kolmas luukku: Montako kertaa Kauneimmat joululaulut soivat?

Tyrvään Sanomien Joulukalenterissa kysytään nyt paikallistuntemusta ja joulutietämystä. Joulukalenterin luukusta paljastuu joka aamu uusi, seudun joulun viettoon ja juhlan odotukseen liittyvä kysymys. Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa ämpärillisen täynnä uuden vuoden yllätyksiä. Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä suuremmat voitonmahdollisuutesi ovat. Muista jättää jokaisen vastauksen yhteyteen yhteystietosi, jotta osaamme tavoitella voittajaa joulun jälkeen. Joulukalenteri-visan oikeat vastaukset julkaisemme joulun jälkeen.

Jukka Vuokola
Joulukalenterin kolmas luukku: Montako kertaa Kauneimmat joululaulut soivat?

Joulukalenterin 3. luukku: Kauneimmat joululaulut soivat jälleen, mutta montako kertaa Sastamalan seurakunnassa?

Hanna Pihlajamäki

Joulukalenteri 3.12.2017

Kauneimpia joululauluja lauletaan jälleen kirkoissa ympäri Suomen – nyt jo 45. kerran. Montako Kauneimmat joululaulut -tilaisuutta Sastamalan seurakunnassa on?

A) 16

B) 19

C) 23


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio