Menestynyt nuortenkirjailija Salla Simukka vierailee Pukstaavissa

Hanna Poropudas/WSOY
Menestynyt nuortenkirjailija Salla Simukka vierailee Pukstaavissa

Salla Simukka vierailee Pukstaavissa Sastamalassa.

Tyrvään Sanomat

Dekkarikirjallisuuden nuortenkirjallisuuteen tuonut kirjailija Salla Simukka tuli tunnetuksi Lumikki-trilogiastaan vuonna 2013.

Kirjasarja nosti hänet kansainvälisesti menestyneimmäksi suomalaiseksi nuortenkirjailijaksi, ja kirjasarjan käännösoikeudet on tällä hetkellä hankittu jo 52 eri maahan.

Kirjailija on tehnyt myös lukuisan joukon muita nuortenkirjoja, joita yhdistävät vetävä juoni ja kekseliäät henkilöhahmot, sekä usein myös fantasia- ja skifivaikutteet.

Kiireistä kirjailijaa nähdään harvoin Suomen esiintymislavoilla, mutta nyt hänet tapaa Pukstaavissa Sastamalassa torstaina 17. toukokuuta kello 17.30.

Tilaisuuden järjestää Suomen Kirjainstituutti yhteistyössä Pukstaavin kanssa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio